Turistično društvo Kras - Dutovlje
ponedeljek, 21. januar 2019
Domov arrow Novice arrow Zadnje novice arrow September 2013
TERANOVA KROŽNA POT
9. avgusta 2013 odprta 7 km krožna pot, ki vodi po Dutovljah in okolici ima 26 označenih oglednih točk. Pot je označena, za skupine možnost vodenja z lokalnim turističnim vodnikom.


Več informacij je na spletni strani TERANOVE KROŽNE POTI.


POVEZAVA:
http://dutovlje.net/teranovapot

ŠTEVEC OBISKA
TD Kras

Dutovlje

September 2013 PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Administrator   
sreda, 28. avgust 2013
V mesecu septembru, se bodo v Bunčetovi domačiji v Dutovljah odvijali naslednji dogodki oz.. prireditve:
  • V četrtek 26. septembra popoldan bomo dogajanje posvetili ljudem z drugačnimi potrebami, ljudem, ki imajo motnje in zdravstvene težave v duševnem razvoju in kateri prebivajo v SVZ Dutovlje. V tem času (ure oziroma čas bo sporočen naknadno) bomo najprej poslušali strokovno predavanje na to temo, potem bo sledil kulturni program stanovalcev in nastop učencev Osnovne šole Dutovlje. Po programu se bomo zadržali v srečanju in klepetu z vsemi, tako stanovalci kot terapevti in vodstvom, ki bodo ta dan prišli na Bunčetovo domačijo.

 
 
 ***********************************************************************
Zamudili ste:
  • Petkov večer v petek dne 6. septembra ob 18 uri bo posvečen otvoritvi razstave stanovalcev Socialno varstvenega zavoda Dutovlje (SVZ Dutovlje), ki prihodnji mesec (10. oktober) praznujejo dan duševnega zdravja. Razstavljene slike in  izdelki bodo na ogled do 3. oktobra. Otvoritev razstave bo spremljal kulturni program s pozdravnimi nagovori.
 
 
< Nazaj   Naprej >