Turistično društvo Kras - Dutovlje
ponedeljek, 21. januar 2019
TERANOVA KROŽNA POT
9. avgusta 2013 odprta 7 km krožna pot, ki vodi po Dutovljah in okolici ima 26 označenih oglednih točk. Pot je označena, za skupine možnost vodenja z lokalnim turističnim vodnikom.


Več informacij je na spletni strani TERANOVE KROŽNE POTI.


POVEZAVA:
http://dutovlje.net/teranovapot

ŠTEVEC OBISKA
TD Kras

Dutovlje

Junij 2013 PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Administrator   
ponedeljek, 27. maj 2013

Za naslednji mesec napovedujemo naslednje dogodke v Bunčetovi domačiji:

TIC Dutovlje organizira v soboto 15. junija 2013 ob 21. uri gledališko predstavo z naslovom Pravljice za odrasle (trije komični monologi) , ki jih bodo odigrali člani Tik-Tak teatra iz Gorice.  Prispevek: 2€

Turistično društvo Kras prireja v nedeljo 16. junija ob 09. uri tradicionalni Sejem zelišč in dobrot Krasa . Tega dne bosta potekali dve delavnici in sicer obe s pričetkom ob 10 uri. 

Prva je  "Destilacija brinja", ki jo pripravlja ekipa Mediterraneje. Obvezna je prijava na telefonsko štev. 040 - 635 653 ali na e. pošto:  E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript  ,

Druga delavnica je spoznavanje naravnih zdravilnih rastlin, ki jo bo vodila Jadranka Jerina, priznana poznavalka zelišč in rastlin. Spoznavanje se bo odvijalo na terenu zato velja opozorilo za primerna obuvala in oblačila ter zaščito proti klopom. Po vrnitvi se skuhalo nekaj vrst čajev in frtalj. Zaželena je prijava na tel. 041 475-805. Cena delavnice je 8 €.

Turistično društvo Kras organizira v nedeljo 30. junija 2013 ob 18. uri  na dvorišču Bunčetove domačije poletni Koncert pihalnega orkestra Komen. Vstopnina je 5 €.

 
< Nazaj   Naprej >